Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Vår verksamhet

Här hittar du information om Solbacka förskolas verksamhet, vår vision, hur vi arbetar och hur vår organisation ser ut.

Solbacka förskola

Vår vision

Solbacka förskolas verksamhet gör alla barn till vinnare. Här skapas framtidens medborgare!

Vårt arbetssätt

Barnens intressen, deras nyfikenhet och lust att lära ligger till grund för hur vi formar vår verksamhet och miljö. Här ges alla möjlighet att växa till självständiga individer med kunskaper och färdigheter för livet. Genom att fokusera på barnens starka sidor läggs grunden till självtillit.

Med hjälp av ett arbetsverktyg vi kallar pedagogisk dokumentation reflekterar och dokumenterar barn och pedagoger tillsammans. Detta arbetssätt synliggör barnens intressen, frågor och lärande.

Vi arbetar projektinriktat för att skapa en röd tråd i vårt lärande. Vi lyssnar på barnens frågor och teorier om hur världen fungerar för att utmana dem vidare utifrån det.

Allt vi gör utgår från barnen.

Allt vi gör utgår från barnen
Norrtälje Östra Förskoleområde föräldrar 2016

 

Vår organisation

Solbacka förskola har fem avdelningar. På Solen röd och gul går de yngsta barnen, i åldern 1-3 år. Månen har tre avdelningar och där går barnen mellan 3 och 5 år.

På alla avdelningar bildar förskollärare och barnskötare arbetslag som samverkar för barnens utveckling, omsorg och lärande.

Förskolans arbetslagledare ingår i en ledningsgrupp tillsammans med förskolechef och arbetslagledare på Parkens förskola och Rådmansö förskola.

All mat lagas i vårt kök av kokerska och förskolan städas dagligen av vår lokalvårdare

 

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.