Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vår verksamhet

Här hittar du information om Solbacka förskolas verksamhet, vår vision, hur vi arbetar och hur vår organisation ser ut.

Vår vision

Solbacka förskolas verksamhet gör alla barn till vinnare. Här skapas framtidens medborgare

Vårt arbetssätt

Barnens intressen, deras nyfikenhet och lust att lära ligger till grund för hur vi formar vår verksamhet och miljö. Här ges alla möjlighet att växa till självständiga individer med kunskaper och färdigheter för livet. Genom att fokusera på barnens starka sidor läggs grunden till självtillit.

Med hjälp av ett arbetsverktyg vi kallar pedagogisk dokumentation reflekterar och dokumenterar barn och pedagoger tillsammans. Detta arbetssätt synliggör barnens intressen, frågor och lärande.

Vi arbetar projektinriktat för att skapa en röd tråd i vårt lärande. Vi lyssnar på barnens frågor och teorier om hur världen fungerar för att utmana dem vidare utifrån det.

Vår organisation

Solbacka förskola har fem avdelningar. På Solen går barn i åldern 1-2 år, på Stjärnan går våra 3-åringar och på Månen är barnen 4-5 år. Våra lokaler är på cirka 1 050 kvadratmeter.

På alla avdelningar bildar förskollärare och barnskötare arbetslag som samverkar för barnens utveckling, omsorg och lärande.

Förskolan har en egen kokerska som bakar eget bröd och lagar maten från grunden.

 

 

Senast ändrad: 2022-06-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.