Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

En lokalvårdare utöver det vanliga

Francisco arbetar som lokalvårdare på Solbacka förskola.

Fransisco

Fransisco

Han är ofta den som barn, vårdnadshavare och personal möter när de kommer in på morgonen. Alltid glad och positiv och småpratar gärna. Han har träffat många familjer under flera år och vill gärna höra om hur det går för äldre syskon som börjat skolan. Det händer ibland att han träffar barn som gått flera år i skolan och de hälsar så hjärtligt när de ses på stan. En pojke uttryckte att Francisco var den bästa på hela förskolan.

Francisco är engagerad i hela förskolans angelägenheter och hjälper till med det han kan. Ofta delger han sina tips till övriga lokalvårdare i området och arbetar just nu med att förbättra städrutinerna på Solbacka förskola. Han har också många kloka tankar i det pedagogiska arbetet.

Vad tycker ni om Francisco?
-Han är busig, vi är busiga mot honom. Vi får hjälpa honom att städa ibland, då får vi trasor att putsa fönster med och sopa golvet.

Francisco- vad tycker du är viktigast med ditt jobb?
-Rent yrkesmässigt så är det att det är rent och fint. För mig är det viktigt att det är harmoniskt för föräldrarna när de kommer och lämnar sina barn på morgonen. Det är kul att få feedback från föräldrar som säger att det alltid är så rent och fint. Det bästa med jobbet är också att få träffa barnen - de ger energi och fyller min själ.

Till sist har du något favoritrengöringsmedel?
-Jag hade ett, för toalettrengöring, men det har de tagit bort ur sortimentet. Nu håller jag på och letar efter ett nytt som luktar lika gott och är bra.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.