Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Solbacka förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan förskola och vårdnadshavare.

Med anledning av covid -19 har vi inga visningar av förskolan under hösten

Öppettider

Vi har öppet alla vardagar mellan klockan 6.30 och 18.30.

En gång i månaden stänger vi klockan 16.00 då personalen har arbetsplatsträff.

Vi har även stängt två dagar per termin för planering och utvärdering. Vilka dessa datum är meddelas i god tid innan.

Fyra veckor på sommaren, och två veckor under jul, samarbetar vi med de andra förskolorna i vårt förskoleområde. 

Måltider

Frukost, lunch och mellanmål serveras på förskolan. All mat lagas i vårt kök och vi strävar efter att använda råvaror som är svenska och KRAV- märkta. Frukt serveras varje dag.

Inskolning

Vi har en familjeaktiv inskolning, vilket innebär att du som vårdnadshavare är med ditt barn i verksamheten de tre första dagarna, ibland mer. Det varierar utifrån barnens behov.

Samarbete och inflytande

Du som vårdnadshavare är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av varje dag vid hämtning och lämning. Vi ser stort värde i att du deltar i de informationsmöten, förskoleråd och andra sammankomster som förskolan bjuder in till. Det är också bra tillfällen att lära känna andra vårdnadshavare och ditt barns lekkamrater.

En gång om året erbjuder vi utvecklingssamtal där vi fokuserar på just ditt barns intressen och utveckling. Samtalen sker antingen på förskolan eller digitalt via Teams.

Den mesta informationen från förskolan kommuncieras via vår lärplattfor Unikum och barnens vistelsetider hanteras i närvaroappen Tempus. Information om det får du i samband med inskolningen

 

 

Senast ändrad: 2014-06-12
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.