Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Solbacka förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan skola och föräldrar.

Solbacka förskola

Öppettider

Vi har öppet alla vardagar mellan klockan 6.30 och 18.30.

En gång i månaden stänger vi klockan 16.00 då personalen har arbetsplatsträff.

Vi har även stängt två dagar per termin för planering och utvärdering. Vilka dessa datum är meddelas i god tid innan.

På sommaren brukar vi samarbeta med någon annan förskola under cirka fyra veckor.

Måltider

Frukost, lunch och mellanmål serveras på förskolan. All mat lagas i vårt kök och vi strävar efter att använda råvaror som är svenska och KRAV- märkta. Frukt serveras varje dag.

Inskolning

Vi har en föräldraaktiv inskolning, vilket innebär att du som förälder är med ditt barn i verksamheten de tre första dagarna, ibland mer. Det varierar utifrån barnens behov.

Samarbete och inflytande

Du som förälder är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av varje dag vid hämtning och lämning. Vi ser stort värde i att du deltar i de föräldramöten och andra sammankomster som förskolan bjuder in till. Det är också bra tillfällen att lära känna andra föräldrar och ditt barns lekkamrater.

Två gånger om året erbjuder vi samtal där vi fokuserar på just ditt barns intressen och utveckling. 

Östra förskoleområdet har ett föräldraforum som träffas ungefär två gånger om året. Där samtalar vi kring saker som rör hela området och förskoleverksamhet i allmänhet. Du som förälder är
välkommen att delta, tillsammans med förskolechefen och arbetslagsledarna från Solbacka förskola, Parkens förskola och Rådmansö förskola.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.