Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Söderbykarls förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan skola och vårdnadshavare.

Våra öppettider

Vi har öppet alla vardagar. Ramtiden ligger mellan 6.00 - 18.00 men förskolans öppetider anpassas efter barnens vistelsebehov. Vår förskola stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för att vår personal ska kunna ha möten. Alla vårdnadshavare på Söderbykarls förskola får information om detta via Tempus och Unikum i god tid.

Måltider

Maten och måltiderna är en viktig del i vår verksamhet. Vi köper vår mat från Elmstaskolans kök som tillagar och transporterar maten till oss. Klockan 7.30 serveras frukost och barnen äter lunch på förskolan klockan 11.00. Vid 14-tiden serveras mellanmål. Om vi är på utflykt eller ute och leker på eftermiddagen tar vi ofta med oss mellanmålet och äter utomhus.

Inskolning

När ditt barn börjar hos oss lägger vi tillsammans upp en plan för inskolningen. Den brukar ta ungefär 1-2 veckor och vi vill att du som vårdnadshavare är med på förskolan de tre första dagarna, ibland mer.

Samarbete och inflytande

Du som vårdnadshavare är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av hur dagen varit när du hämtar ditt barn. Vi uppmanar dig att delta i de föräldramöten, temakvällar och festligheter som vi bjuder in till med jämna mellanrum. Det är också bra tillfällen att lära känna andra vårdnadshavare och ditt barns lekkamrater. Regelbundet får du information om aktuella nyheter, verksamhetsplanering och annat som är bra att veta via Unikum.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.