Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Slåttergubbens förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan skola och föräldrar.

Våra öppettider

Vi har öppet alla vardagar klockan 6.00 -18.00. Vår förskola stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för utbildning och arbetsplatsträffar. Alla föräldrar på Slåttergubbens förskola får information om detta via e-post i god tid.

Måltider

På Slåttergubbens förskola använder vi oss av föräldraaktiv inskolning. Detta innebär att du som förälder är med barnet på förskolan. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan för inskolningen. Inskolningen brukar ta ungefär en vecka och vi vill att du som förälder är med på förskolan de tre första dagarna, ibland mer. Föräldraaktiv inskolning innebär att barnet får träna på att delta i verksamheten, inte på att lämnas. Det innebär att du som vårdnadshavare, tillsammans med ditt barn, får en inblick i verksamheten och får tid att lära känna oss på förskolan.

Inskolning

På Slåttergubbens förskola använder vi oss av föräldraaktiv inskolning. Detta innebär att du som förälder är med barnet på förskolan. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan för inskolningen. Inskolningen brukar ta ungefär två veckor och vi vill att du som förälder är med på förskolan de tre första dagarna, ibland mer. Föräldraaktiv inskolning innebär att barnet får träna på att delta i verksamheten, inte på att lämnas. Det innebär att du som vårdnadshavare, tillsammans med ditt barn, får en inblick i verksamheten och får tid att lära känna oss på förskolan.

Samarbete och inflytande

Du som förälder är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av hur dagen varit när du hämtar ditt barn. Vi uppmanar dig att delta i de föräldramingel, föräldramöten och festligheter som vi bjuder in till med jämna mellanrum.  Det är ett bra tillfällen att få insyn i ditt barns verksamhet. En gång i månaden får du ett brev från oss med aktuella nyheter, verksamhetsplanering, och annat som är bra att veta.

Varje avdelning har ett eget Instagram konto för att synliggöra vår verksamhet för dig som vårdnadshavare. Vi tror att detta ger dig en större insyn och delaktighet i den dagliga verksamheten.

Du som vårdnadshavare är välkommen att delta i samråd, som är ett forum där vi diskuterar förskoleutveckling, arbetsmiljö, ekonomi, aktuella händelser och idéer från föräldrar, barn och pedagoger.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.