Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Skederids förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan skola och föräldrar.

Våra öppettider

Vi har öppet alla vardagar klockan 6.00 till 18.00. Vår förskola stänger fyra dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för att vi pedagoger ska kunna ha arbetsplatsträff och utveckla verksamheten.

Måltider

De äldsta barnen (3-6 år) och deras pedagoger äter lunch i matsalen på Skederids skola. Där serveras varierad mat med salladsbuffé. De yngre barnen och deras pedagoger äter på sina hemvister. Måltiderna får ta tid, de rymmer viktiga samtal, mycket bekräftelse och utveckling av språk och matematik.

Barnen serveras frukost klockan 7.30, lunch klockan 11.00 eller 11.30 beroende på barnens ålder och mellanmål serveras klockan 14.00.

Inskolning

Vi tillämpar föräldraaktiv inskolning. Vilket innebär att man är med som förälder/vårdnadshavare tre hela dagar ca tid. 9.00-14.00. Dag fyra och fem kan man lämna om det går bra för barnet. Man skall vara tillgänglig och snabbt vara på förskolan om barnet är otröstligt. Dag 6-10 brukar fungera bra och föräldern/vårdnadshavaren kan i de allra flesta fallen åka till sitt arbete/studera.

Samarbete och inflytande

Förskolan ska vara en bra start i livet som barn och vårdnadshavare kan se tillbaka på som en positiv och utvecklande tid i familjens liv. Goda relationer till barn och vårdnadshavare är kärnan i alla våra möten och grunden för våra barns och vår verksamhets utveckling. Vi vill att du som vårdnadshavare ska känna förtroende för oss pedagoger, att vi lyssnar på er och att vi bemöter er och barnen på ett positivt och respektfullt sätt. Vi månar om ett bra samarbete med er vårdnadshavare genom en daglig dialog, utvecklingssamtal och föräldramöten. Ni kan följa ert barns utveckling och lärande i Lärplattformen Unikum.

Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2014-06-11
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.