Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rektor har ordet

Hej! Jag heter Anna Enell Svensson och jag är rektor i Rimbo Östra förskoleområde. Jag ansvarar för Skarsjö förskola, Skederids förskola och Edsbro förskola.

Hej! Jag heter Anna Enell Svensson och jag arbetar som rektor i Rimbo Östra Förskoleområde. Att leda en verksamhet där trygghet, utveckling, lärande och lek bildar en helhet är både utmanande och spännande. Barnen på förskolorna ska mötas av engagerade pedagoger som skapar de bästa förutsättningarna för att utveckla deras förmågor.

Verksamheten ska vara trygg, rolig och lärorik. Vi strävar efter ett gemensamt förhållningssätt som bygger på positiva möten i meningsskapande och trygga miljöer för både barn, vårdnadshavare och pedagoger. Vi eftersträvar att ha ett gott samarbete med vårdnadshavare och bjuder in till föräldraråd. Undervisning är en del av vår verksamhet. 

Mitt Ledarskap

Med ett positivt bemötande vill jag skapa glädje och tilltro. Med ett stort engagemang för mitt uppdrag vill jag att både pedagoger och barn ska få växa. Alla ska kunna utveckla sig själva men också bidra till att verksamheten utvecklas. Vi har långsiktiga och tydliga mål som överensstämmer med läroplanen och Norrtälje kommuns skolutvecklingsprogram. 

Du är alltid välkommen att kontakta mig.

Bästa hälsningar
Anna Enell Svensson

Kontakt
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.