Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Skarsjös förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan skola och föräldrar.

Skarsjö förskola barnens händer

Våra öppettider

Skarsjö förskola har öppet alla vardagar klockan 6.00 till 18.00. Vi stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering och en gång per månad stänger förskolan klockan 16.00 för att vår personal skall kunna ha möten. Alla föräldrar får information i god tid.

Måltider

Maten och måltiderna är en viktig del av vår verksamhet. Vi har ett eget kök där vår kokerska lagar all mat från grunden. Mellan klockan 7.30 och 8.00 serveras frukost, varje dag. Klockan 11.15 äter vi lunch och vid 14.00 serveras det mellanmål. När vi har möjlighet brukar vi äta mellanmålet utomhus.

Inskolning

Vi tillämpar föräldraaktiv inskolning, med minst tre dagars inskolning och önskar att du som förälder är med i verksamheten under dessa dagar. Ibland kan det behövas längre tid och då planerar vi tillsammans hur vi lägger upp dagarna.

Samarbete och inflytande

Du som vårdnadshavare är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför berätta hur dagen har varit när du hämtar ditt barn. Vi uppmanar dig som vårdnadshavare att närvara vid föräldramöten och delta i fester och annat som vi bjuder in till. Det är bra tillfällen att lära känna andra vårdnadshavare och ditt barns kamrater. En gång i månaden skickar vi hem ett månadsbrev med aktuella nyheter och månadens planering. Vi erbjuder också utvecklingssamtal gällande ditt barn, vanligtvis under vårterminen.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.