Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vår verksamhet

Här hittar du information om Sjöhagens förskolas verksamhet, vår vision, hur vi arbetar och hur vår organisation ser ut.

Vår vision

På Sjöhagens förskola är det vara tryggt, roligt och lärorikt! Varje barn är unikt och vi ser alla barn som vinnare.

Vårt arbetssätt

Sjöhagens förskola är en mindre förskola vilket leder till ett tryggt klimat där barnen känner all personal och lär sig att värna om varandra. En viktig utgångspunkt för oss är att alla barn ska våga prova saker själva - efter egen förmåga. Vi utgår från barnens intressen i vår verksamhet och vi lär genom att utforska tillsammans. Det viktigaste för oss är processen fram till ett lärande.

Vi arbetar utifrån läroplanen för förskolan (Lpfö/98-16). I läroplanen ligger fokus på det kompetenta och utforskande barnet. Vi pedagoger är medforskande!

Våra pedagogiska ställningstaganden.

Tillsammans med alla kommunala verksamheter i Norrtälje arbetar vi med att förbättra kvaliteten i fyra fokusområden: tillgängligt lärande, digitalt lärande, kollegialt lärande och ledarskap.

Organisation

Sjöhagens förskola har två avdelningar, en för de äldre barnen och en för de yngre barnen. På den stora avdelningen finns 17 barn i åldern 3-5 år. På den lilla avdelningen finns 12 barn i åldern 1-3 år. På förskolan arbetar förskollärare och barnskötare. Arbetslagen samarbetar mycket och alla som arbetar hos oss känner alla barn. På Sjöhagens förskola finns en arbetslagsledare som ingår i en ledningsgrupp tillsammans med förskolechefen och arbetslagsledare från tre andra förskolor i Nordöstra förskoleområdet. På förskolan finns en lokalvårdare som även ansvarar för vårt mottagningskök. Våra lokaler är på cirka 980 kvadratmeter.

Senast ändrad: 2022-06-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.