Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Sjöhagens förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan skola och föräldrar.

Våra öppettider

Vi har öppet alla vardagar klockan 6.00-18.00. Vår förskola stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för att vår personal ska kunna ha möten. Alla föräldrar får information om detta i god tid.

Måltider

Vi serverar frukost varje dag mellan klockan 7.00 och 8.00. Klockan 10.30 äter vi lunch som tillagas i Rodenskolans kök. En dag i veckan har vi utedag. Då lagar vi egen mat vid vår grillplats på gården. Vid 14-tiden serveras mellanmål. Vi äter ofta mellanmål utomhus.

Inskolning

När ditt barn ska börja hos oss lägger vi tillsammans upp en individuell plan för inskolningen. Inskolningen brukar ta en vecka och vi vill att du som förälder är med ditt barn på förskolan de tre första dagarna, ibland längre. Den första dagen har vi ett samtal tillsammans då ditt barn samtidigt får komma och hälsa på och lära känna sin nya miljö.

Samarbete och inflytande

Genom daglig kontakt samarbetar vi med dig kring allt som rör ditt barn. Vi tycker det är viktigt att vi har en öppen kommunikation där du som förälder alltid ska kunna komma till oss pedagoger med dina önskemål och tankar kring ditt barn och dess vistelse på förskolan. Vi skickar ut månadsbrev där vi berättar om vår verksamhet och annat som är bra att veta. Vi bjuder in till föräldramöte en gång per år och vi anordnar föräldrafika och andra träffar. Detta kan vara bra tillfällen att lära känna andra föräldrar och träffa ditt barns lekkamrater.

Senast ändrad: 2014-06-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.