Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Rådmansö förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan förskola och föräldrar.

Våra öppettider

Vi har öppet alla vardagar, klockan 6.00 -18.00. Vår förskola stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för att vår personal ska kunna träffas för reflektion och utveckling av verksamheten. Alla vårdnadshavare på Rådmansö förskola får information om detta via e-post och Unikum i god tid.

Måltider

Maten och måltiderna är en viktig del i vår verksamhet. Vi sitter i små grupper och äter för att måltiden också ska bli en stund för samtal och lärande. Vi har en egen kokerska som bakar bröd och lagar mat från grunden. Hon använder råvaror som är närproducerade och ekologiska, så långt det är möjligt. Mellan klockan 7.15 och 8.00 serveras frukost, varje dag. Klockan 11.00 äter vi lunch och vid 14-tiden serveras mellanmål. Om vi är på utflykt eller är ute och leker på eftermiddagen tar vi ofta med oss mellanmålet och äter utomhus.

Inskolning

Vi använder oss av familjeaktiv inskolning. De tre första dagarna är ni på förskolan mellan klockan 9 och 14 och bekantar er med vår verksamhet tillsammans med ert barn. Vi som pedagoger, barngruppen och miljön bidrar tillsammans med er till att ert barn bygger upp en trygg relation till förskolan. Den fjärde eller femte dagen, om allt känns bra, så lämnar ni barnet på morgonen och finns tillgänglig på telefon. Naturligtvis är vi flexibla om ditt barn eller du har andra behov och önskemål.

Samarbete och inflytande

Du som vårdnadshavare är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av hur dagen varit när du hämtar ditt barn. Vi uppmanar dig att delta i de informationsmöten och festligheter som vi bjuder in till med jämna mellanrum. Det är också bra tillfällen att lära känna andra vårdnadshavare och ditt barns lekkamrater.  
En gång i månaden får du ett brev från oss med aktuella nyheter, verksamhetsplanering och annat som är bra att veta.

En gång om året erbjuder vi utvecklingssamtal kring ditt barns utveckling och lärande. Naturligtvis har vi fler samtal om du vill.

Senast ändrad: 2014-06-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.