Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Vår verksamhet

Parkens förskola

Vi ger alla en möjlighet att växa till självständiga individer med kunskaper och färdigheter för livet.

Vårt arbetssätt

På parkens förskola arbetar vi med ett projektinriktat arbetssätt under hela dagen där barnen får möjlighet att fördjupa sig i olika ämnen som de tycker är roliga och intresserar sig för. Vi följer, lyssnar, tar vara på barnens tankar och intressen och tillsammans bygger vi ny kunskap. Vårt projektinriktade arbetssätt bygger på pedagogisk dokumentation. Genom att vi observerar och dokumenterar stödjer vi barnen att se, minnas, förstå och få syn på sin egen inlärningsprocess.

 

Allt vi gör utgår från barnen.
Norrtälje Östra Förskoleområde föräldrar 2016

Organisation

Parkens förskola har drygt 70 barn och ca 15 pedagoger.

Våra avdelningar heter grön, vit, blå, gul och röd.

Förskolan har ett eget tillagningskök med egen kokerska som heter Ann Torsbring. Hon lagar mat från grunden och bakar bröd. Vi strävar efter att använda råvaror som är svenska och KRAV-märkta.

Touria Bouchelaghem är vår lokalvårdare.

Vår förskolechef heter Helen Langvad och har sitt kontor på Rodengymnasiet. Vår arbetslagsledare Jenny Dagerlund arbetar i verksamheten och finns på förskolan

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.