Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Parken förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan skola och föräldrar.

Parkens förskola

Våra öppettider

Vi har öppet klockan 6.30 - 18.30.

Vi stänger förskolan 4 gånger per år och 16.00 en gång i månaden då personalen har planeringsdagar och utbildningsdagar. Vi behöver sådana dagar för att tillsammans utveckla vår verksamhet.

Måltider

  • Frukosten serveras kl. 7.30 och består av hemlagad gröt och hembakat bröd.
  • Lunch äter vi ca 11.00. Då serveras näringsriktig mat som lagas från grunden, salladsbuffé och dryck.
  • Mellanmål äter vi vid 14.30 då serveras det oftast mjölk och smörgås.
  • Barnen får frukt på förmiddagen och eftermiddagen, om de vill.

Inskolning

Vi har föräldraaktiv inskolning som innebär att du som förälder är närvarande tillsammans med ditt barn under minst 3 dagar mellan klockan 9 och 14.

Samarbete och Inflytande

Vi erbjuder samtal kring ditt barn som rör inskolning, utveckling, uppföljning och utskolning. Vi bjuder in till föräldramöten där vi berättar om verksamheten och där vi ger dig som förälder utrymme att samtala i olika gruppkonstellationer tillsammans med andra föräldrar. Vi ser ett stort värde i att du som förälder deltar i de föräldramöten och andra sammankomster som förskolan erbjuder

Vi informerar i föräldrabrev om vad vi gör och hur verksamheten ser ut framåt.

Förskolan har ett föräldraforum tillsammans med Solbacka förskola och Rådmansö förskola. Tillsammans utgör vi Norrtälje östra förskoleområde. Våra möten hålls cirka en gång per termin och behandlar övergripande frågor som rör förskolan. Då träffas föräldrar, förskolechefen och arbetslagsledarna.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.