Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Palettens förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning, besök i förskolan och samarbete mellan skola och föräldrar.

Våra öppettider

Vi har öppet alla vardagar klockan 6.30 -18.30. Vår förskola stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för att vår personal ska kunna ha möten. Alla vårdnadshavare får information om detta via e-post i god tid.

Måltider

På vår förskola ser vi matsituationen som ett tillfälle rikt på lärsituationer och samtal. Vi vill att barnen får tillfällen att äta med alla sinnen och strävar mot att skapa lugna och trevliga matsituationer. Maten levereras från Lommarskolans kök. Måltiderna skall vara näringsriktigt bra och vi följer kommunens riktlinjer för måltidsverksamheten. Matsedel finns på skolmaten.se

Inskolning

När det är dags för barnet att börja förskolan kontaktar förskolan vårdnadshavarna. Vi informerar kring våra rutiner, vad som är bra att ha med sig till förskolan och annat att tänka på. Inskolningen är flexibel, vilket innebär att vi utgår från varje enskilt barn när vi planerar dagar och tider.

Samarbete och inflytande

Du som vårdnadshavare är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av hur dagen varit när du hämtar ditt barn. Vi uppmanar dig att delta i de möten, drop-in träffar och festligheter som vi bjuder in till med jämna mellanrum. Det är också bra tillfällen att lära känna andra vårdnadshavare och ditt barns lekkamrater. Som vårdnadshavare hos oss får du regelbundet ett brev med aktuella nyheter, verksamhetsplanering och annat som är bra att veta. Du kan också följa oss på Instagram.  På Instagram heter vi forskolanpaletten.

Besök av nya familjer

Håller du på att ska söka plats i förskolan till ditt barn? Skulle du vilja komma på besök för att själv kunna bilda dig en uppfattning om förskolan? Utifrån rådande Coronaläge begränsar vi besök till vår förskola var vänlig kontakta vår samordnare eller pedagogiska utvecklare för mer information.

malin.kallsten@norrtalje.se 

monica.malmberg@norrtalje.se

 

 

 

 

Senast ändrad: 2014-06-12
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.