Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Förskolechefen har ordet

Hej! Jag heter Kerstin Henriksson och jag är förskolechef på Närtuna förskola. Det är ett roligt och spännande arbete - och ansvarsfullt!

Jag leder ju en verksamhet där små och stora ska växa så det knakar, där vi tillsammans ger näring och stöd till alla att växa utifrån sina förutsättningar.

Hos oss på Närtuna förskola är alla barn, familjer och personal välkomna, viktiga och betydelsefulla. Vi ser möjligheterna hos varje barn och utgår från att varje barn är kompetent, nyfiket, kreativt och har lust att lära. Det är viktigt för mig att vi har roligt tillsammans och att vi vuxna är öppna för de infall och möjligheter till lärande som barnen bjuder oss på. Vi är alla olika och kan bidra på olika sätt.

Mitt ledarskap

I mitt ledarskap vill jag vara uppmuntrande, utmanande, tydlig och långsiktig. Mitt ledarskap ska präglas av demokratiska värderingar och alla ska ha möjlighet att påverka verksamheten. Jag vill bidra till arbetsglädje genom att vara engagerad, lyssna väl och vara tydlig och öppen i min kommunikation. Varje barns förmåga ska tas tillvara för det livslånga lärandet. 

Vi som arbetar på Närtuna förskola har barnens bästa för ögonen och vill ge dem en rolig och lärorik tid hos oss. Vi är en viktig pusselbit i deras uppväxt och vill därför samarbeta på allra bästa sätt med dig som förälder. Jag som förskolechef ansvarar för att detta goda samarbete kommer till stånd.

Du är alltid välkommen att kontakta mig.

Bästa hälsningar,
Kerstin Henriksson

Kontakt
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.