Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Närtuna förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan förskola och föräldrar.

Barn som är ute och går på stigen i skogen

Våra öppettider

Närtuna förskola har öppet alla vardagar klockan 6.00 -18.00. Vår förskola stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för att vår personal ska kunna ha möten. Alla föräldrar på Närtuna förskola får information om detta i ett informationsbrev en gång per termin.

Måltider

Maten och måltiderna är en viktig del i vår verksamhet. Vi får lunchen från Långsjöskolan i Rimbo, frukost och mellanmål ordnar vi själva. Varje dag mellan klockan 06.00 och 07.30 serveras frukost, klockan 11.00 äter vi lunch och 14.00 serveras mellanmål. Ibland när vi är ute och leker på eftermiddagen tar vi med oss mellanmålet och äter utomhus. Vi lagar även mat utomhus emellanåt, det är både roligt och gott. 

Inskolning

När ditt barn börjar hos oss vill vi att du som förälder är med i verksamheten de tre första dagarna, ibland mer.

Samarbete och inflytande

Du som förälder är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av hur dagen varit när du hämtar ditt barn. Vi uppmanar dig att delta i de föräldramöten och festligheter som vi bjuder in till med jämna mellanrum. Det är också bra tillfällen att lära känna andra föräldrar och ditt barns lekkamrater. En gång i månaden får du ett brev från oss med aktuella nyheter och annat som är bra att veta.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.