Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vår verksamhet

Här hittar du information om Länna förskolas verksamhet, vår vision, hur vi arbetar och hur vår organisation ser ut.

Skog, en plats att leka på

Vår verksamhet

På Länna förskola erbjuder vi kreativa och utmanande miljöer som ger barnen lust att lära. Vi har en tillåtande atmosfär. Vår syn på barnet är en värdefråga som är kopplad till den kunskapssyn som vi har. Vi lär oss genom att få försöka, undersöka, förundras, fantisera, uppleva och få dra slutsatser, själva och tillsammans med andra.

På Länna förskola tar vi drömmar på allvar, vi menar att alla barn har framtidsdrömmar. Vi arbetar aktivt för att utveckla deras kvalitéer och talanger så att alla våra barn kan bygga sig den framtid de önskar. Alla barn vill lyckas och vi ska ge dem rätt förutsättningar. Vårt mål är att kunna ge dem verktyg för det i en glädjefylld och stimulerande miljö.

Organisation

Länna förskola består av fyra avdelningar fördelade i två byggnader. Lokalärna är på cirka 690 kvadratmeter.

Den äldre delen av förskolan har två avdelningar som heter Trossen och Bojen. På Trossen finns våra yngsta barn, ca 1-2 år. På Bojen går de äldre barnen, ca 3-5 år. I Paviljongen finns två avdelningar som heter Jollen och Båthuset. De yngre barnen går på Jollen, medan de äldre går på Båthuset. Paviljongen ligger i nära anslutning till den gamla förskolan.
På avdelningarna bildar förskollärare och barnskötare arbetslag som verkar för barnens utveckling, omsorg och lärande. Arbetslagen samarbetar mycket och alla som jobbar hos oss känner alla barn.

På Länna förskola finns två arbetslagsledare som ingår i en ledningsgrupp tillsammans med förskolechef, biträdande förskolechef, förskoleintendent och arbetslagsledare från de andra förskolorna i Norrtälje södra förskoleområde. Arbetslagsledarna har ett samordningsuppdrag och ansvarar för verksamheten på plats. Arbetslagsledarna är en länk mellan förskola och ledning och är oftast den som man först tar kontakt med när det finns frågor eller synpunkter om verksamheten.

Senast ändrad: 2022-06-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.