Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Vår verksamhet

Här hittar du information om Länna förskolas verksamhet, vår vision, hur vi arbetar och hur vår organisation ser ut.

Länna förskola

Vår vision: Vi är förskolan för familjen.
Vårt mål: Trygga, glad och nöjda barn och föräldrar.

Vår verksamhet

På Länna förskola erbjuder vi kreativa och utmanande miljöer som ger barnen lust att lära. Vi har en tillåtande atmosfär med professionella pedagoger. Vår syn på barnet är en värdefråga som är kopplad till den kunskapssyn som vi har. Vi lär oss genom att få försöka, undersöka, förundras, fantisera, uppleva och få dra slutsatser, själva och tillsammans med andra.

På Länna förskola tar vi drömmar på allvar, vi menar att alla barn har framtidsdrömmar. Vi arbetar aktivt för att utveckla deras kvalitéer och talanger så att alla våra barn kan bygga sig den framtid de önskar. Alla barn vill lyckas och vi ska ge dem rätt förutsättningar. Vårt mål är att kunna ge dem verktyg för det i en glädjefylld och stimulerande miljö.

Vi har normer och värden som övergripande fokusområde från läroplanen denna termin, vilket löper som en röd tråd genom vår verksamhet.

Organisation

Länna förskola består av fyra avdelningar fördelade i två byggnader. 

Den äldre delen av förskolan har två åldersblandade avdelningar eller hemvister som heter Trossen och Bojen, med barn i åldrarna 1-6 år. I Paviljonge fnns två avdelningar som heter Jollen och Båthuset. Just nu har Paviljongen barn från 1 - 4 år. De yngre barnen går på Jollen, medan de äldre går på Båthuset. Paviljongen ligger i nära anslutning till den gamla förskolan.
På avdelningarna bildar förskollärare och barnskötare arbetslag som verkar för barnens utveckling, omsorg och lärande. Arbetslagen samarbetar mycket och alla som jobbar hos oss känner alla barn. På Länna förskola finns två arbetslagsledare och de ingår i en ledningsgrupp tillsammans med förskolechefen och arbetslagsledare från tre andra förskolor i Norrtälje södra förskoleområde.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.