Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att veta

Här hittar du information om Länna förskolas verksamhet, hur vi arbetar och hur vår organisation ser ut.

Öppettider

Vi har öppet alla vardagar klockan 6.30 -18.30. Vår förskola stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för att vår personal ska kunna ha möten. Alla vårdnadshavare på Länna förskola får information om detta i god tid.

Måltider

På vår förskola ser vi matsituationen som ett tillfälle rikt på lärsituationer och samtal. Vi vill att barnen får tillfälle att äta med alla sinnen och strävar mot att skapa lugna och trevliga matsituationer. Maten levereras från Länna skola. Matsedeln hittar du på skolmaten.se.  Maten som serveras följer livsmedelsverkets rekommendationer. Mer information finns på kommunens hemsida.

Inskolning

Alla barn och familjer är olika och behöver därför olika mycket tid på sig för att bli trygg med sin förskola. Inskolningen är flexibel, vilket innebär att vi utgår från varje enskilt barn när vi planerar dagar och tider. När det är dags för barnet att börja förskolan kontaktar pedagogerna vårdnadshavarna. Vi informerar kring våra rutiner, vad som är bra att ha med sig till förskolan och annat att tänka på.

Samarbete och inflytande

Du som förälder är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av hur dagen varit när du hämtar ditt barn. I vår lärplattform Unikum får du regelbundet information från oss med aktuella nyheter, verksamhetsplanering och annat som är bra att veta. Du kan också följa oss på Instagram. Där heter vi lannaforskola.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.