Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Bra att veta

Här hittar du information om Länna förskolas verksamhet, vår vision, hur vi arbetar och hur vår organisation ser ut.

Länna förskola

Vi har öppet alla vardagar klockan 6.30 -18.30. Vår förskola stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för att vår personal ska kunna ha möten. Alla föräldrar på Länna förskola får information om detta via kalendariet i god tid.

Måltider

Maten och måltiderna är en viktig del i vår verksamhet. Vi köper vår mat från Länna skola, som är vår granne. Mellan klockan 7.00 och 7.30 serveras frukost, varje dag. Klockan 11 äter vi lunch och vid 14:30-tiden serveras mellanmål. Om vi är på utflykt eller ute och leker på eftermiddagen tar vi ofta med oss mellanmålet och äter utomhus.

Inskolning

Alla barn och familjer är olika och behöver därför olika mycket tid på sig för att bli trygg med sin förskola. Det finns också många sätt att bli bekant med alla nya kompisar och vuxna. När ditt barn börjar hos oss lägger vi tillsammans med dig upp en plan för inskolningen. Inskolningen brukar ta ungefär tre dagar upp till två veckor och vi vill att du som förälder är med på förskolan under den tiden.

Samarbete och inflytande

Du som förälder är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av hur dagen varit när du hämtar ditt barn. Vi uppmanar dig att delta i de föräldramöten, temakvällar och festligheter som vi bjuder in till med jämna mellanrum. Det är också bra tillfällen att lära känna andra föräldrar och ditt barns lekkamrater. Du får regelbundet informationsbrev från oss med aktuella nyheter, verksamhetsplanering och annat som är bra att veta.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.