Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rektor har ordet

Hej! Jag heter Kia Kilpinen och jag är rektor på förskolan Körsbäret. Jag har ett av de mest ansvarsfulla jobb man kan ha, eftersom jag leder en verksamhet där alla ska få växa.

Barnen på förskolan ska få växa till självständiga reflekterande individer och de ska få med sig kunskaper och färdigheter för livet.

Personalen på förskolan skapar de bästa förutsättningar så att barnen och deras familjer känner sig välkomna och betydelsefulla. I vår läroplan står det att verksamheten ska vara lustfylld och på vår förskola stämmer det verkligen. Min övertygelse är att varje människa är kompetent och nyfiken och bär på en lust att vilja utvecklas.

Vi som arbetar på förskolan Körsbäret har barnens bästa för ögonen och vill ge dem en rolig och lärorik tid hos oss. Alla ska känna sig som vinnare!

Mitt ledarskap

Jag har en positiv livssyn och det präglar mitt ledarskap. Jag bidrar till arbetsglädje genom att vara engagerad och öppen. All personal ska känna sig så trygga att de vill fatta självständiga beslut utifrån verksamhetens behov. Jag som förskolechef ansvarar för att ett gott samarbete med dig som förälder kommer till stånd.

Du är alltid välkommen att kontakta mig.

Varma hälsningar
Kia Kilpinen

Kontakt
Senast ändrad: 2014-06-09
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.