Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Håsta förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan förskola och föräldrar.

Norrtälje kommuns förskolor

Våra öppettider

Håsta förskola har öppet alla vardagar klockan 6.00 -18.00. Vår förskola stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för att vår personal ska kunna ha möten. Alla föräldrar på Håsta förskola får information om detta i ett informationsbrev en gång per termin.

Måltider

Maten och måltiderna är en viktig del i vår verksamhet. Vi har eget kök på förskolan, där vår kokerska lagar mat från grunden, så långt det är möjligt. Vi äter i stor utsträckning ekologiskt odlade livsmedel. Varje dag klockan 07.00-07.30 serveras frukost, klockan 11.00 äter vi lunch och 14.15 serveras mellanmål. Ibland när vi är ute och leker på eftermiddagen tar vi med oss mellanmålet och äter utomhus.

Inskolning

När ditt barn börjar hos oss inleder vi inskolningen med ett samtal. Sedan vill vi att du som förälder är med i verksamheten de tre första dagarna, ibland mer.

Samarbete och inflytande

Du som förälder är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av hur dagen varit när du hämtar ditt barn. Vi uppmanar dig att delta i de föräldramöten och festligheter som vi bjuder in till med jämna mellanrum. Det är också bra tillfällen att lära känna andra föräldrar och ditt barns lekkamrater. En gång i månaden får du ett brev från oss med aktuella nyheter och annat som är bra att veta. Förskolechefen bjuder in till öppet föräldramöte 1-2 gånger per termin för att diskutera olika teman och frågor kring verksamheten.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.