Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rektorn har ordet

Hej!

Jag heter Petra Sehlin och är rektor på  Hallsta östra förskoleområde där Slåttergubben, Gottsta och Herrängs förskolor ingår. Jag har även ansvaret för den öppna förskolan i Hallstavik.

Hos oss på Gottsta förskola är alla barn, familjer och personal välkomna, viktiga och betydelsefulla. Vi ser möjligheterna hos varje barn och utgår från att varje barn är kompetent, nyfiket, kreativt och har lust att lära.

Barnen på Gottsta förskola får möjlighet att växa till självständiga reflekterande individer och de får med sig kunskaper och färdigheter för livet. Vi som arbetar på Gottsta förskola har barnens bästa i fokus och vill ge varje barn en trygg, rolig och lärorik tid hos oss. Vi är alla olika och bidrar på många olika sätt.

Alla som deltar i vår verksamhet ska känna sig som vinnare!

I mitt ledarskap vill jag vara uppmuntrande, utmanande, tydlig och långsiktig. Jag vill bidra till arbetsglädje genom att vara engagerad, lyssna väl och vara tydlig och öppen i min kommunikation.

Det är viktigt för mig att vi respekterar varandra och har roligt tillsammans varje dag.

Jag som rektor ansvarar för att ett gott samarbete med dig som vårdnadshavare och att vi tillsammans med hela arbetslaget skapar ett klimat där alla har möjlighet att påverka verksamheten utifrån demokratiska värderingar.

Du är alltid välkommen att kontakta mig!

Bästa hälsningar,
Petra Sehlin

 

Kontakt
Senast ändrad: 2017-03-01
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.