Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gottröra Friluftsförskola i Ur och Skur

Välkommen till Gottröra Friluftsförskola i Ur och Skur! Vi är en liten förskola som kombinerar små barngrupper och utbildade pedagoger såsom förskollärare och barnskötare för att skapa de bästa förutsättningarna för en lugn miljö och för ett livslångt lärande.

2020 blir vi en licensierad förskola i Ur och Skur där pedagogiken har sin grund i ett upplevelsebaserat lärande. Barnen får använda alla sina sinnen för att utforska världen. Genom att barnen får använda hela kroppen och alla sina sinnen fördjupas kunskaperna i bland annat språk, matematik, natur och miljökunskap, teknik med mera.

Vi erbjuder även barnomsorg på obekväm arbetstid vilket innebär att vi alltid har öppet. Hos oss vistas och sover barnen i hemmalik miljö med pedagoger de är trygga med.

Vår förskola är belägen i en naturskön miljö i ett charmigt trähus där vi har en stor och ljus gård framför huset med bäcken stilla porlande vid husknuten och skogen som breder ut sig runt oss. Vi lagar vår egen mat av ekologiska och närproducerade råvaror som vi tillagar och äter ute i vår träkåta flera gånger i veckan. Vårt motto är att vi är ute i ur och skur så länge barnen tycker det är kul. Förskolestart har skjutits upp på grund av covid-19.Vi planerar att starta augusti 2021. Vid eventuella frågor är ni välkomna att kontakta rektor Catrin Andersen på 46 70-331 56 64.

Mer om natt- och helgomsorgen
Mer om vår förskola
Till Förskoleverksamhet
Kontakt
  • Gottröra Friluftsförskola i Ur och Skur
  • 0703 31 56 64
  • Vängsjöbergsvägen 56
    762 95 Rimbo
Fler kontakter
  • Catrin Andersén Rektor
  • 0703 31 56 64
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.