Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rektor har ordet

Hej! Jag heter Kristina Lundgren och jag är rektor på Frötuna förskola. Det är ett roligt och spännande arbete - och ansvarsfullt!

Hos oss på Frötuna förskola är alla barn, familjer och personal välkomna, viktiga och betydelsefulla. Vi ser möjligheterna hos varje barn och utgår från att varje barn är kompetent, nyfiket, kreativt och har lust att lära. Det är viktigt för mig att vi har roligt tillsammans och att vi vuxna är öppna för de infall och möjligheter till lärande som barnen bjuder oss på. Vi är alla olika och kan bidra på olika sätt. 

Mitt ledarskap

I mitt ledarskap vill jag vara uppmuntrande, utmanande, tydlig och långsiktig. Jag vill bidra till arbetsglädje genom att vara engagerad, lyssna väl och vara tydlig och öppen i min kommunikation. Det gäller såväl dig som förälder som barn och medarbetare. Vi som arbetar på Frötuna förskola har barnens bästa för ögonen och vill ge dem en rolig och lärorik tid hos oss. Vi är en viktig pusselbit i deras uppväxt och vill därför samarbeta på allra bästa sätt med dig som förälder. Jag som förskolechef ansvarar för att detta goda samarbete kommer till stånd.

Du är alltid välkommen att kontakta mig!

Bästa hälsningar
Kristina Lundgren

 

Kontakt
Senast ändrad: 2022-01-18
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.