Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Frötuna förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan förskola och vårdnadshavare.

Vy över innemiljön på Frötuna förskolas torg

Öppettider

Vi har öppet alla vardagar klockan 6.30 -18.30. Vår förskola stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för att vår personal ska kunna ha möten. Alla vårdnadshavare på Frötuna förskola får information om detta i god tid. 

Måltider

Maten som serveras på förskolan lagas på Rodengymnasiet och levereras till vårt mottagningskök. Den följer livsmedelsverkets rekommendationer vilket t.ex. innebär att vi minimerar sockerintaget. Mer information finns på kommunens hemsida, se länk nedan. Här finns också information om hur du går tillväga om ditt barn behöver alternativ kost.

Frukost serveras mellan 7:00 - 7:30.

Ca 9.15 äter vi frukt och 11.30 äter vi lunch.

Mellanmål äter vi 15.00, frukt ges till de barn som är kvar på förskolan efter kl. 17.00. 

Inskolning

Alla barn och familjer är olika och behöver därför olika mycket tid på sig för att bli trygg med sin förskola. Under inskolningen ges det möjlighet att bli bekant med alla nya kompisar och vuxna. När ditt barn börjar hos oss lägger vi tillsammans med dig upp en plan för inskolningen. Inskolningen brukar ta ungefär tre dagar upp till två veckor och vi vill att du som förälder är med på förskolan under den tiden.

Samarbete och inflytande

Du som vårdnadshavare är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation. Vi uppmanar dig att delta i de olika aktiviteter som vi bjuder in till med jämna mellanrum. Det är också bra tillfällen att lära känna andra familjer på förskolan. I vår lärplattform Unikum får du regelbundet information från oss med aktuella nyheter, verksamhetsplanering och annat som är bra att veta.

Länkar

Måltider i förskolan - norrtalje.se

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.