Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rektor har ordet

Hej! Jag heter Birgitta Kinnunen och är rektor i Norrtälje Västra förskoleområde. Arbetet som förskolechef är roligt, spännande arbete och ansvarsfullt! Jag leder arbetet i förskoleområdet - där små och stora människor ska växa, lära och utvecklas. Jag drivs av att göra skillnad för varje individ utifrån deras förmågor och förutsättningar.

I vårt förskoleområde har vi många blandade kompetenser och erfarenheter som tillför nya vinklar till våra förskolor. Föräldrar och barns tankar och idéer är viktiga för oss och för verksamhetens fortsatta utveckling framåt. Min övertygelse är att om vi är många som arbetar tillsammans mot ett mål blir vi starka tillsammans. 

De olikheter som finns i vårt förskoleområde är berikande och fördjupar våra perspektiv, oss som människor och vår organisation. 

Mitt ledarskap ska ledas av kärlek, tillit och glädje. Mitt ledarskap präglas av demokratiska värderingar och alla ska ha möjlighet att bli lyssnade på och därmed påverka verksamheten. Jag vill bidra till arbetsglädje.  

Lärandet sker genom gemensamma upplevelser som utmanas och fördjupas av samspel och kommunikation med vänner - stora som små. Varje individ är kompetent. Var och en äger en drivkraft att utvecklas och lära sig för livet. Varje individs förmåga ska tas tillvara för det livslånga lärandet.  

I förskoleområdet har jag barnens bästa för ögonen och vill ge dem en rolig och lärorik tid hos oss. Vi är en viktig pusselbit i deras uppväxt och vill därför samarbeta på allra bästa sätt med dig som förälder. Jag som förskolechef ansvarar för att detta goda samarbete kommer till stånd. 

Min uppmaning är att om det är något ni funderar över, ta upp det med oss! Vi behöver verka tillsammans för att ge barnen en positiv dag i förskolan. 

Du är alltid välkommen att kontakta mig. Om jag inte svarar på telefon, lämna ett meddelande så ringer jag upp.

 

Hälsningar
Birgitta Kinnunen

Kontakt
Senast ändrad: 2014-06-25
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.