Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Smörblomman förskola

Smörblomman arbetar inspirerade av Reggio Emilias pedagogiska filosofi "det forskande barnet" utifrån våra förutsättningar. Vårt viktigaste mål är trygghet. Vi vet att genom att känna trygghet lär och utvecklas barn. Vi stimulerar ditt barn till att få uppleva, utmana och använda alla sina sinnen.

Den pedagogiska syn som är vägledande för oss är att ge ditt barn möjligheten att utvecklas och lära genom ett temainriktat arbetssätt. Metoden ger alla barn inflytande i det dagliga arbetet. Dokumentation är ett viktigt inslag i vår verksamhet dels för att synliggöra ditt barn och dess utveckling, dels hur ditt barn lär och får nya kunskaper. Den är ett bra redskap för pedagogerna till förändring och utveckling av det pedagogiska arbetet.

Förskolan har två syskonavdelningar med ca 20 barn på vardera avdelning. Det arbetar en förskollärare och tre barnskötare med lång erfarenhet inom förskolan på varje avdelning. Vi har ett tillagningskök och serverar svensktillverkad och närproducerad mat. Våra lokaler är på 330 kvadratmeter. Vi är en fristående förskola som drivs som ett personalkooperativ.

Kontakt
  • Förskolan Smörblomman
  • 0176 224 243
  • Drottning Kristinas väg 62, 761 42 Norrtälje
Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2022-06-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.