Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Elmsta förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan skola och föräldrar.

Elmsta förskola

Våra öppettider

Vi har öppet alla vardagar klockan 6.00 -18.00. Vår förskola stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för att vår personal ska kunna ha möten. Alla föräldrar på Elmsta förskola får information om detta via brev eller e-post i god.

Måltider

Maten och måltiderna är en viktig del i vår verksamhet. Vi köper vår mat från Elmstaskolans kök som lagar och kommer med maten till oss. Frukost serveras varje dag klockan 7.00 för de barn som behöver. De äldsta barnen äter lunchen i skolmatsalen kl. 11.30, medan de yngsta barnen äter på sina avdelningar kl. 11.00 och vid 14-tiden serveras mellanmål. Om vi är på utflykt eller ute och leker på eftermiddagen tar vi ofta med oss mellanmålet och äter utomhus.

Inskolning

När ditt barn börjar hos oss lägger vi tillsammans upp en plan för inskolningen. Den brukar ta ungefär 1-2 veckor och vi vill att du som förälder är med på förskolan de tre första dagarna, ibland mer.

Samarbete och inflytande

Du som förälder är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av hur dagen varit när du hämtar ditt barn. Vi uppmanar dig att delta i de föräldramöten, temakvällar och festligheter som vi bjuder in till med jämna mellanrum. Det är också bra tillfällen att lära känna andra föräldrar och ditt barns lekkamrater. Ungefär en gång i månaden får du ett brev från oss med aktuella nyheter, verksamhetsplanering, matsedel och annat som är bra att veta.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.