Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Edsbro förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan förskola och föräldrar.

Våra öppettider

Vi har öppet alla vardagar klockan 6:00 till 18:00.

Vår förskola stänger en gång i månaden klockan 16:00 för arbetsplatsmöten. Vi stänger även helt fyra gånger per år för utvärdering och planering. Information om detta ges ut i god tid.

Måltider

Vi äter vår frukost tillsammans klockan 7:30 till 8:00. Lunchen serveras klockan 11:15 till 12:00. Mellanmålet äter vi klockan 14:30 till 15:00. Frukt serveras på förmiddagen och även på eftermiddagen för de barn som vistas långa dagar på förskolan.

Inskolning

Vi tillämpar föräldraaktiv inskolning. Vilket innebär att man är med som förälder/vårdnadshavare tre hela dagar ca tid. 9.00-14.00. Dag fyra och fem kan man lämna om det går bra för barnet. Man skall vara tillgänglig och snabbt vara på förskolan om barnet är otröstligt. Dag 6-10 brukar fungera bra och föräldern/vårdnadshavaren kan i de allra flesta fallen åka till sitt arbete/studera.

Samarbete och inflytande

Goda relationer är en förutsättning för utveckling och lärande. Det är lättare att lära i en miljö där man känner glädje, trygghet och tillit. Det är förskolans och vårdnadshavare gemensamma ansvar att skapa detta. Vi strävar efter att få en god kontakt varje dag då du som förälder lämnar och hämtar ditt barn. Vi erbjuder utvecklingssamtal en gång per termin där personalen tillsammans med vårdnadshavarna går igenom barnets utveckling och lärande. Vi har föräldramöte på hösten och ibland även på våren. Ni kan följa ert barns utveckling och lärande i Lärplattformen Unikum.

Senast ändrad: 2014-06-11
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.