Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Björkö-Arholma förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och hur vi samarbetar med dig som vårdnadshavare.

Våra öppettider

Vi har öppet alla vardagar. Ramtiden ligger mellan 6.00 - 18.00 men förskolans öppetider anpassas efter barnens vistelsebehov. Vår förskola stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för att vår personal ska kunna ha möten. Alla vårdnadshavare på Björkö-Arholma förskola får information om detta via Tempus och Unikum i god tid.

Måltider

Maten och måltiderna är en viktig del i vår verksamhet. Maten äts på förskolan och ombesörjs av pedagoger. Om vi är på utflykt eller ute och leker på eftermiddagen tar vi ofta med oss mellanmålet och äter utomhus, ca kl. 13.30.

Inskolning

När ditt barn börjar hos oss lägger vi tillsammans upp en plan för inskolningen. Den brukar ta ungefär 1-2 veckor och vi vill att du som vårdnadshavare är med på förskolan de tre första dagarna, ibland mer.

Samarbete och inflytande

Du som vårnadshavare är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av hur dagen varit när du hämtar ditt barn. Via lärplattformen Unikum kan ni ta del av hembrev, aktuella planeringar, lärloggar från verksamheten och underlag för utvecklingssamtal. Vi uppmanar dig att delta i de informationsmöten, temakvällar och festligheter som vi bjuder in till med jämna mellanrum. Det är också bra tillfällen att lära känna andra vårdnadshavare och ditt barns lekkamrater. 

Senast ändrad: 2022-06-20
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.