Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rektor har ordet

Hej! Jag heter Kerstin Henriksson och jag är rektor på Bålbro förskola. Jag har ett förskoleområde som består av 5 förskolor. Jag har en biträdande rektor, Louise Desell, som jag har delat ansvar med. Det är ett roligt och spännande arbete - och ansvarsfullt! Vi leder ju en verksamhet där små och stora ska växa så det knakar, där vi tillsammans ger näring och stöd till alla att växa utifrån sina förutsättningar.

Hos oss på Bålbro förskola är alla barn, familjer och personal välkomna, viktiga och betydelsefulla. Vi ser möjligheterna hos varje barn och utgår från att varje barn är kompetent, nyfiket, kreativt och har lust att lära. Det är viktigt för oss att vi har roligt tillsammans och att vi vuxna är öppna för de möjligheter till lärande som barnen bjuder oss på och att vi bedriver en medveten planerad utbildning. Vi är alla olika och kan bidra på olika sätt.

Vårt ledarskap

I vårt ledarskap vill vi vara uppmuntrande, utmanande, tydliga och långsiktiga. Vårt ledarskap ska präglas av demokratiska värderingar och alla ska ha möjlighet att påverka verksamheten. Vi vill bidra till arbetsglädje genom att vara engagerade, lyssna väl och vara tydliga och öppna i vår kommunikation. Varje barns förmåga ska tas tillvara för det livslånga lärandet.

Vi som arbetar på Bålbro förskola har barnens bästa för ögonen och vill ge dem en rolig och lärorik tid hos oss. Vi är en viktig pusselbit i deras uppväxt och vill därför samarbeta på allra bästa sätt med dig som förälder. Vi som rektorer ansvarar för att detta goda samarbete kommer till stånd.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss!

Bästa hälsningar,
Kerstin Henriksson

Kontakt
Till Förskoleverksamhet
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.