Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Bålbro förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan förskola och föräldrar.

Våra öppettider

Bålbro förskola har öppet alla vardagar klockan 6.30 -18.30 vid behov. Förskolan stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering och stänger klockan 16.00 en gång i månaden då personal ska kunna ha möten. Vårdnadshavarna på Bålbro förskola får information om detta i ett informationsbrev en gång per termin.

Måltider

Maten och måltiderna är en viktig del i vår verksamhet. Vi har eget kök på förskolan, med en kock som lagar maten efter kommunens kostpolicy och barnens inflytande.  Varje dag klockan 07.00-07.30 serveras frukost, klockan 11.00 serveras lunch och 14.00 serveras mellanmål.

Inskolning

När ditt barn börjar på förskolan inleder vi med ett inskolningssamtal. Sedan är du som förälder med i verksamheten de tre första dagarna, ibland mer. Information om inskolningens upplägg och allmän information skickas ut i samband med inbjudan till inskolningssamtalet.

Samarbete och inflytande

Du som förälder är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av hur dagen varit när du hämtar ditt barn. Vi bemöter dina frågor med tydlig information, om vi inte har svaret ber vi att få återkomma eller hänvisar vidare. Vi uppmanar dig att delta i de föräldramöten och festligheter som vi bjuder in till med jämna mellanrum. Det är också bra tillfällen att lära känna andra föräldrar och ditt barns kamrater. Varje vecka får du ett brev från oss i Unikum med aktuella nyheter och annat som är bra att veta. I Unikum kan du också följa ditt barns utveckling.

 

Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2018-05-28
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.