Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vår verksamhet

Här hittar du information om Köpmanholms förskolas verksamhet, vår vision, hur vi arbetar och hur vår organisation ser ut.

Odling på Köpmanholms förskola

Vår vision                                                        

På Köpmanholms förskola är det är tryggt, roligt och lärorikt!

Vår verksamhet

På Köpmanholms förskola erbjuder vi kreativa och utmanande miljöer som ger barnen lust att lära. Vi har en tillåtande atmosfär med professionella pedagoger. Vår syn på barnet är en värdefråga som är kopplad till den kunskapssyn som vi har. Vi lär oss genom att få försöka, undersöka, förundras, fantisera, uppleva och få dra slutsatser, själva och tillsammans med andra.

På Köpmanholms förskola tar vi drömmar på allvar, vi menar att alla barn har framtidsdrömmar. Vi arbetar aktivt för att utveckla deras kvalitéer och talanger så att alla våra barn kan bygga sig den framtid de önskar. Alla barn vill lyckas och vi ska ge dem rätt förutsättningar. Vårt mål är att kunna ge dem verktyg för det i en glädjefylld och stimulerande miljö.

Vi har ett ständigt fokus på naturvetenskap där naturen och omgivningen präglar våra projekt och utforskande arbete på ett spännande sätt oavsett vilken del i LPFÖ vi har som fokusområde.

Organisation

Köpmanholms förskola har en avdelning med barn i åldrarna 1-6 år. Här bildar förskollärare och barnskötare ett arbetslag som verkar för barnens utveckling, omsorg och lärande. På Köpmanholms förskola finns en arbetslagsledare som ingår i en ledningsgrupp tillsammans med förskolechefen och arbetslagsledare från de andra förskolorna i Norrtälje södra förskoleområde. Våra lokaler är på cirka 200 kvadratmeter.

 

 

Senast ändrad: 2022-06-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.