Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Vår verksamhet

Här hittar du information om Köpmanholms förskolas verksamhet, vår vision, hur vi arbetar och hur vår organisation ser ut.

Köpmanholms förskolas lekplats

Vår vision                                                        

På Köpmanholms förskola är det är tryggt, roligt och lärorikt!

Vår verksamhet

På Köpmanholms förskola erbjuder vi kreativa och utmanande miljöer som ger barnen lust att lära. Vi har en tillåtande atmosfär med professionella pedagoger. Vår syn på barnet är en värdefråga som är kopplad till den kunskapssyn som vi har. Vi lär oss genom att få försöka, undersöka, förundras, fantisera, uppleva och få dra slutsatser, själva och tillsammans med andra.

På Köpmanholms förskola tar vi drömmar på allvar, vi menar att alla barn har framtidsdrömmar. Vi arbetar aktivt för att utveckla deras kvalitéer och talanger så att alla våra barn kan bygga sig den framtid de önskar. Alla barn vill lyckas och vi ska ge dem rätt förutsättningar. Vårt mål är att kunna ge dem verktyg för det i en glädjefylld och stimulerande miljö.

Just nu har vi ett särskilt fokus på naturvetenskap och teknik, vilket löper som en röd tråd genom vår verksamhet.

Organisation

Köpmanholms förskola har två avdelningar. Förskolan har två åldersblandade avdelningar eller hemvister med barn i åldrarna 1-6 år. På båda avdelningarna bildar förskollärare och barnskötare ett arbetslag som verkar för barnens utveckling, omsorg och lärande. Arbetslagen samarbetar mycket och alla som jobbar hos oss känner alla barn. På Köpmanholms förskola finns en arbetslagsledare som ingår i en ledningsgrupp tillsammans med förskolechefen och arbetslagsledare från tre andra förskolor i Norrtälje södra förskoleområde.

 

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.