Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Förskolechefen Kristina Lundgren har ordet

Hej! Jag heter Kristina Lundgren och jag är förskolechef på Köpmanholms förskola. Det är ett roligt och spännande arbete - och ansvarsfullt!

Kristina Lundgren

Hos oss på Köpmanholms förskola är alla barn, familjer och personal välkomna, viktiga och betydelsefulla. Vi ser möjligheterna hos varje barn och utgår från att varje barn är kompetent, nyfiket, kreativt och har lust att lära. Det är viktigt för mig att vi har roligt tillsammans och att vi vuxna är öppna för de infall och möjligheter till lärande som barnen bjuder oss på. Vi är alla olika och kan bidra på olika sätt.

Mitt ledarskap

I mitt ledarskap vill jag vara uppmuntrande, utmanande, tydlig och långsiktig. Jag vill bidra till arbetsglädje genom att vara engagerad, lyssna väl och vara tydlig och öppen i min kommunikation. Det gäller såväl dig som förälder som barn och medarbetare. Vi som arbetar på Köpmanholms förskola har barnens bästa för ögonen och vill ge dem en rolig och lärorik tid hos oss. Vi är en viktig pusselbit i deras uppväxt och vill därför samarbeta på allra bästa sätt med dig som förälder. Jag som förskolechef ansvarar för att detta goda samarbete kommer till stånd.

Du är alltid välkommen att kontakta mig.

Bästa hälsningar,
Kristina Lundgren

 

Kontakt
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.