Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bra att veta

Här hittar du sådant som är bra att veta om Köpmanholms förskola - som våra öppettider, måltider, inskolning och samarbete mellan förskola och föräldrar.

Vy över vattnet vid Yxlan

Eftersom det i förskolan bedrivs en liten verksamhet anpassas våra öppettider efter de behov som finns på förskolan. Just nu har vi öppet alla vardagar klockan 7.00 -16.30. Vår förskola stänger 4 dagar per år för utvärdering och planering. Vi stänger klockan 16.00 en gång i månaden för att vår personal ska kunna ha möten. Alla föräldrar på Köpmanholms förskola får information om detta via Unikum i god tid.

Måltider

Maten och måltiderna är en viktig del i vår verksamhet. Vi köper vår mat från Köpmanholms skola, som ligger i samma byggnad. Mellan klockan 7.00 och 7.30 serveras frukost, varje dag. Klockan 10.45 äter vi lunch och vid 14-tiden serveras mellanmål. Karin lagar vår goda lunch och vi äter den i skolans matsal. Om vi är på utflykt eller ute och leker på eftermiddagen tar vi ofta med oss mellanmålet och äter utomhus.

Introduktion

Alla barn och familjer är olika och behöver därför olika mycket tid på sig för att bli trygg med sin förskola. Under introduktionen ges det möjlighet att bli bekant med alla nya kompisar och vuxna. När ditt barn börjar hos oss lägger vi tillsammans med dig upp en plan för den första tiden på förskolan. Introduktionen brukar ta ungefär tre dagar upp till två veckor och vi vill att du som förälder är med på förskolan under den tiden.

Samarbete och inflytande

Du som förälder är viktig för oss och vi vill samarbeta med dig om allt som rör ditt barn. Vi tror på öppenhet och tät kommunikation och brukar därför stämma av hur dagen varit när du hämtar ditt barn. Vi uppmanar dig att delta i de föräldramöten och projektavslutningar som vi bjuder in till med jämna mellanrum. Det är också bra tillfällen att lära känna andra föräldrar och ditt barns lekkamrater. Du får regelbundet informationsbrev från oss med aktuella nyheter, verksamhetsplanering och annat som är bra att veta.

Senast ändrad: 2022-05-16
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.