Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Innovitaskolan Norrtälje förskola

Innovitaskolans förskola i Norrtälje - där barn kan gro och växa sig starka genom lärande, nyfikenhet och trygghet. Välkomna till Innovitaskolans förskola i Norrtälje!

På Innovitaskolans förskola och skola i Norrtälje välkomnar vi alla barn och elever mellan 1 och 12 år. Vår förskola är en del av Innovitaskolans i Norrtälje men är ändå avskild genom att finnas i en egen del av byggnaden med en egen ingång och en egen gård.

På vår förskola ska verksamheten vara rolig, trygg och lärorik och den ska erbjuda ett bra samspel mellan lärande och omvårdnad. Både barn och pedagoger ska se fram emot en dag hos oss samt att vårdnadshavare ska kunna lämna sina barn med stort förtroende. Vidare ska vår verksamhet lägga grunden för ett livslångt lärande och för att nå dit använder vi på Innovitaskolan oss av lekens underbara värld. Därför har den fria leken ett stort utrymme på vår förskola.

Alla barn ska känna sig sedda och bli lyssnade på samt alla ska känna att de är en tillgång i gruppen. Bra självbild och självkänsla tror vi är en förutsättning för att ett lärande ska ske. Vidare arbetar vi för alla barns rättigheter och vi eftersträvar att demokratiska värden genomsyrar vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för att inga barn ska bli kränkta, orättvist eller illa behandlade.

Vi månar om våra barn och elevers hälsa. Våra kockar serverar hemlagad, god och näringsrik mat och råvarorna är alltid noga utvalda. Vi vet att maten spelar en stor roll för prestationen i både kropp och själ!

Är ni intresserade? Tveka inte att kontakta oss för att boka in ett besök!

Kontakt
  • Innovitaskolans förskola i Norrtälje
  • 0707 530 792, 0176 20 87 30 & 0176 20 87 32
  • Baldersbåge 2, 761 54 Norrtälje
Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2022-05-02
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.