Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Linda Naderi - Ekebys familjedaghem

Välkommen till Ekebys Familjedaghem/Tomta Familjedaghem!

Vi har hos oss ett härligt glatt gäng med fyra pedagoger och plats för 22 barn delat på två verksamheter under samma regi. Ekebys Familjedaghem med plats för 15 barn och Tomta familjedaghem med plats för 7 barn. Vi följer alla riktlinjer och krav som finns från kommunen.

Vi arbetar efter gemensam planering och träffas för aktiviteter flera gånger i veckan. På så sätt känner alla barn och vuxna varandra och vi har där med ett bra fungerande vikariesystem verksamheterna emellan. Vi arbetar och planerar utifrån våra verksamhetsmål som är följande: Språk & kommunikation, Värdegrunder, Naturkunskap/Teknik, Matematik, Lek & skapande, Hälsa & rörelse, jaguppfattning samt Barns inflytande. Verksamhetsmålen är framtagna med förskolans läroplan och barnkonventionen som grund och där ifrån har vi satt våra mål för barnens lärande och utveckling.

Familjedaghemmen bedrivs i två olika villor med stora tomter och närhet till både skog och lekplatser i centrala Rimbo. Vi har mycket verksamhet utomhus och gör skogsutflykter regelbundet. Vi arbetar med att ta tillvara på naturens tillgångar och skapar så mycket vi kan med vad man kan hitta där. Vi vill arbeta för att barnen tidigt ska få en känsla för naturen och hur vi kan bevara och ta hand om den på bästa sätt.

Vi vill att barn och föräldrar ska ha stort inflytande i verksamheten och ha möjlighet att tycka till och bidra med idéer och önskemål. Vi arbetar mycket med att skapa förutsättningar för det.

Vår mat hämtas till båda verksamheterna från Långsjöskolans kök som består av bra varierande kost.

I båda familjedaghemmen finns pälsdjur.

Välkommen att ställa ditt barn i kö hos oss på Norrtälje kommuns hemsida under Familjedaghem Linda Naderi.

Mer om familjedaghemmet
Kontakt
  • Linda Naderi - Ekebys familjedaghem
  • 0739 78 70 04
  • Ekebyvägen 4
    762 51 Rimbo
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.