Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Linda Naderi - Ekebys familjedaghem

Välkommen till Ekebys Familjedaghem! Vi har hos oss ett härligt glatt gäng med tre pedagoger och plats för 15 barn. Vi följer alla riktlinjer och krav som finns från kommunen.

Vi arbetar och planerar utifrån våra verksamhetsmål som är följande: Språk & Kommunikation, Värdegrunder, Naturkunskap/Teknik, Matematik, Lek & Skapande, Hälsa & Rörelse, Jaguppfattning samt barns Inflytande. Verksamhetsmålen är framtagna med förskolans läroplan och barnkonventionen som grund och där ifrån har vi satt våra mål för barnens lärande och utveckling.

Familjedaghemmet bedrivs i en villa med stor tomt och närhet till både skog och lekplatser i centrala Rimbo. Vi har mycket verksamhet utomhus och gör skogsutflykter regelbundet. Vi arbetar med att ta tillvara på naturens tillgångar och skapar så mycket vi kan med vad man kan hitta där. Vi vill arbeta för att barnen tidigt ska få en känsla för naturen och hur vi tillsammans kan bevara och ta hand om den på bästa sätt.

Vi vill att barn och föräldrar ska ha stort inflytande i verksamheten och ha möjlighet att tycka till och bidra med idéer och önskemål. Vi arbetar mycket med att skapa förutsättningar för det.

Vår mat kommer ifrån City Catering som består av bra och varierande kost.

I familjedaghemmet finns katt och hund.

Välkommen att ställa ditt barn i kö hos oss på Norrtälje Kommuns hemsida under Familjedaghem

Kontakt
  • Linda Naderi - Ekebys familjedaghem
  • 0739 78 70 04

  • Bangårdsvägen 17
    762 51 Rimbo
Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2022-01-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.