Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Familjedaghemmet Skogsbarnet

Välkommen till familjedaghemmet Skogsbarnet.

Mitt namn är Maja, 35 år och arbetar i familjedaghemmet Skogsbarnet. Vi håller till i Smara strax utanför Edsbro. Jag är kreativ, positiv och medveten. I vår verksamhet tar vi tillvara och uppmuntrar barnens unika personligheter och egenskaper. Vi är en liten barngrupp vilket ger varje barn möjlighet att utvecklas i sin egen takt. Vi serverar i stor utsträckning ekologisk mat som är lagad från grunden. Vårt material och våra leksaker är till största del giftminimerade. Vi har fokus på vår miljö och hur vi kan värna om den. Vi tillbringar mycket tid utomhus på vår härliga tomt eller i närområdet där det finns mycket att upptäcka.
Vi tar emot upp till 6 stycken barn i åldrarna 1-6 år och håller öppet mellan 06.00-18.00. Det finns pälsdjur och höns i familjedaghemmet.

Kontakt
  • Familjedaghemmet Skogsbarnet

  • Pellebergsvägen 10
    762 97 Edsbro
Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2022-01-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.