Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Emma Slars

Välkommen till Uddebys lekstuga, ett lantligt beläget familjedaghem som erbjuder barnen pedagogisk omsorg i hemmiljö. Det ligger cirka 3 minuter från Riala skola och drivs i privat regi.

Emma Slars Uddebyslekstuga
Familjedaghem
Länna/Riala enheten

Välkommen till Uddebyslekstuga!
Uddebyslekstuga är ett lantligt beläget familjedaghem som erbjuder barnen pedagogisk omsorg i hemmiljö. Här finns plats för 14 barn i åldrarna 1-6 år och jag har två personal anställda på heltid. Uddebyslekstugas verksamhet grundas på barnen och föräldrarnas inflytande. Trygghet, utveckling och lärande i en mindre miljö skapar bästa möjliga förutsättningar för ditt barn att utveckla lust, nyfikenhet och tilltro till sin egen förmåga. Med skogen runt om är det lätt att inspireras till lek och mycket utevistelse. Vi främjar den fria leken men har även inplanerade teman att arbete efter säsong och årstid.

I hemmet finns även djur så som katt och dagbarnshunden Winkie.

Uddebyslekstuga drivs privat och förskolans läroplan är vägledande för oss och vi följer kommunens riktlinjer för pedagogisk omsorg.
Tillsammans ska vi känna glädje och trygghet.
Kontakta gärna mig så får du veta mer!

Emma Slars
Mobil: 070-867 28 27

Mer om familjedaghemmet
Kontakt
Fler kontakter
  • Emma Tammi Slars
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.