Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Lärandebaserat kvalitetsarbete och ledarskap

Norrtälje kommun arrangerar ett forskningsseminarium i syfte att tillgängliggöra relevant forskning för pedagoger och skolledare på hemmaplan den 16 februari 2015 klockan 15:00 – 17:00.

Forskningsvåren 2015

OBS SEMINARIET GENOMFÖRT


Föreläsning för skolledare och lärare i lärandebaserat kvalitetsarbete och ledarskap

Lokal: Roslagsskolans aula, Bältartorpsgatan 7, Norrtälje
Målgrupp: pedagoger och skolledare från och med förskolan till och med vuxenutbildningen

Ett ökat resultat i elevers lärande syns tydligast på de skolor där lärarna beforskar sin egen pedagogiska verksamhet. Hans-Åke kommer att lyfta vikten av att lärare och skolledare behöver vara medaktörer i kunskapsbildningen om lärande och undervisning i och utifrån sin vardag som grund för förändringar i sin vardagspraktik.

Under föreläsningen beskriver Hans-Åke innebörden i lärandebaserat kvalitetsarbete och ledarskap och visar på hur det kan bli verklighet i skolorna vardag. Föreläsningen bygger bland annat på slutsatser och lärdomar från ett 12-årigt nätverk som omfattat 900 skolor som arbetat med lärandebaserad skolutveckling.

Hans-Åke Scherp är docent i pedagogik med särskild inriktning mot skolutveckling och ledarskap. Innan han började förstå sig på skolutveckling som forskare arbetade han som gymnasierektor och har även varit skolpsykolog samt utbildare och utbildningsledare i den statliga skolledarutbildningen.

Seminariet är kostnadsfritt för dig som är anställd av Norrtälje kommun. Anmälan är bindande, men inte personlig. Om du inte kan komma och inte har ersatt din plats debiteras den med 400 kronor.

För övriga intresserade att delta på seminariet är kostnaden 400 kronor (+ moms). Välkommen oavsett vilken kommun du arbetar i!

Det fullständiga programmet för Forskningsvåren och Forskningshösten presenteras på norrtalje.se/forskningsvaren

Charlotta Andersson, skolutvecklare
charlotta.andersson@norrtalje.se
Telefon: 0739 62 32 52 eller 0176 28 41 59

Jane Tuominen, skolutvecklare
jane.tuominen@norrtalje.se
Telefon:0739 62 32 50 eller 0176 28 41 57

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.