Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Dylan Wiliam

Dylan Wiliam är en av de världsledande forskarna inom formativ bedömning. Han är fil. dr., lärare och konsult och arbetar med verksamma lärare i flera världsdelar för att utveckla effektiv och evidensbaserad formativ bedömning. Han har tidigare varit i Sverige för att utmana även svenska lärare – och nu kommer han till Norrtälje för att dela sina kunskaper, inspirera och utmana - under två dagar, med olika seminarier!

Dylan Wiliam

Du har möjlighet att ta del av två olika seminarier - du anmäler dig väl till båda?!

Embedded Formative Assessment

Seminariet bygger delvis på innehållet i boken Att följa lärande. Vi kommer att få ta del av både praktiska tekniker och bevis för att förändringar kan förbättra elevers resultat.
25 & 26 augusti 15:00-18:00. Målgrupp: Undervisande lärare från och med grundskolan till och med vuxenutbildningen. Seminariet vänder sig även till skolledare, skolpolitiker och andra intresserade av området. Läs mer här om innehållet i seminariet.
Här finner du presentationen Embedded Formative Assessment.

Leadership for Teacher Learning
Seminariet  är relativt nytt och har inte lyfts i Sverige många gånger - om än någon gång?! Hur behöver en skola ledas för lärande? Seminariet bygger delvis på boken med samma namn som utkommer under sommaren 2015.
26 augusti 09:00-12:00. Målgrupp:
Personer i nyckelpositioner inom skolans värld, exempelvis arbetslagsledare, förstelärare, skolledare, skolpolitiker eller förvaltningens representanter. Läs mer här om innehållet i seminariet.
Här finner du presentationen från Leadership for Teacher Learning.

Vill du läsa mer om Dylan Wiliam? Här är länk till hans hemsida. 

Frågor?

 

För
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.