Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Catharina Tjernberg

Catharina Tjernberg kommer i sin föreläsning berätta om hur läraren kan skapa goda förutsättningar för alla elever inom den vanliga klassens ram.

Samspelet mellan elevers lärande och lärarens undervisning kan vara komplex. Den pedagogiska arbetsmiljön påverkar både elevers lärande och lärarens yrkesskicklighet. Hur kan en miljö se ut för att vara så gynnsam som möjligt för ett lärande och för en god pedagogik?

Utifrån sin forskning kommer Catharina att ge exempel på hur detta kan gå till. Hon kommer också att berätta om hur lärarens yrkesskicklighet kan utvecklas via ett kollegialt lärande.

Välkomna till en intressant eftermiddag där vi får ta del av både Catharinas forskning samt hennes tankar kring hur forskningsresultat kan göras tillgängligt och användbart för lärare i det praktiska arbetet.

25 mars 2015 klockan 15:00-17:00 i Roslagsskolans aula, Bältartorpsgatan 7, Norrtälje.

Målgrupp: pedagoger och skolledare från och med förskolan till och med vuxenutbildningen

Catharina Tjernberg är forskare och lektor i läs- och skrivutveckling samt filosofie doktor i specialpedagogik. Hennes forskningsintresse rör samspelet mellan teori och praktik i pedagogisk verksamhet och hon disputerade förra året vid Stockholms universitet med avhandlingen Framgångsfaktorer i läs- och skrivlärande. En praxisorienterad studie med utgångspunkt i skolpraktiken.

Läs mer om Catharina på hennes hemsida: http://catharinatjernberg.blogspot.se/.

Seminariet är kostnadsfritt för dig som är anställd av Norrtälje kommun. Anmälan är bindande, men inte personlig. Om du inte kan komma och inte har ersatt din plats debiteras din chef med 400 kronor. För övriga är kostnaden 400 kronor (+ moms).

Kontaktpersoner:

Charlotta Andersson, skolutvecklare
charlotta.andersson@norrtalje.se
0739 62 32 52 eller 0176 28 41 59

Jane Tuominen, skolutvecklare
jane.tuominen@norrtalje.se
0739 62 32 50 eller 0176 28 41 57

Namn
E-post för leverans av biljett
Bekräfta e-post för biljett
Jag är anställd av Norrtälje kommun
Arbetsplats/skola
Jag är medveten om att anmälan är bindande, men ej personlig. Min arbetsplats/skola debiteras en kostnad på 400 kronor om min biljett inte utnyttjas.
Ej anställd av Norrtälje kommun
Organisationsnummer alternativt personnummer
Referensnummer
Fakturaadress
 
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.