Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Anna Karlefjärd 150427

Seminariet genomfört - det var så uppskattat att Anna återkommer till oss 19 oktober 2015 med samma innehåll! Styrdokumenten – hur styr de din bedömning? Anna Karlefjärd kommer i sin föreläsning att göra det svåra begripligt, utmana, entusiasmera och väcka dina tankar kring bedömning av lärande.

En föreläsning om bedömning och betyg, där kursplanernas skrivningar diskuteras utifrån formativ klassrumspraktik och gällande principer för betygssättning. Inom ramen för detta kommer föreläsningen också beröra tankar kring progression och samstämmighet. Utgångspunkt tas i frågan: Hur kan vi arbeta med den ”röda tråden” från planering, undervisning, bedömning, återkoppling, dokumentation till betygssättning? En röd tråd som syftar både till att få eleverna att nå så långt som möjligt, men också underlätta vår lärarvardag.

Välkommen till en givande eftermiddag där Anna Karlefjärd delar sina erfarenheter från praktiskt arbete, forskning och många föreläsningar runt om i landet.

27 april 2015 klockan 15:00-17:00 i Roslagsskolans aula, Bältartorpsgatan 7, Norrtälje.

Målgrupp: pedagoger och skolledare från grundskola och gymnasium

Anna Karlefjärd är gymnasielärare och innehar en tjänst på barn- och ungdomsförvaltningen i Karlstad kommun där hon bland annat har särskilt ansvar för betyg- och bedömningsfrågor. Utöver detta är hon doktorand vid Karlstads universitet där hon forskar om bedömning och skolutveckling. Anna är ofta anlitad som föreläsare runt om i landet och hon deltar i flera projekt hos Skolverket gällande bedömning.

Läs mer om Anna på hennes hemsida: http://annakarlefjard.se/.

Seminariet är kostnadsfritt för dig som är anställd av Norrtälje kommun. Anmälan är bindande, men inte personlig. Om du inte kan komma och inte har ersatt din plats debiteras din chef med 400 kronor. För övriga är kostnaden 400 kronor (+ moms).

Kontaktpersoner:

Charlotta Andersson, skolutvecklare
charlotta.andersson@norrtalje.se
0739 62 32 52 eller 0176 28 41 59

Jane Tuominen, skolutvecklare
jane.tuominen@norrtalje.se
0739 62 32 50 eller 0176 28 41 57

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.