Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

161122 Mölndals Modersmålsenhet

Norrtälje  kommun gästas av Mölndals Modersmålsenhet, som tidigare tilldelats ”The European Label” – en kvalitetsutmärkelse för språkundervisning i Europa. Under tre timmar får vi möjlighet att inspireras av hur vi på olika nivåer kan organisera och arbeta för att gynna barns flerspråkighet. Föreläsningen är en del av projektet ”Språk, interkutluralitet och normmedvetenhet i förskolan”

Tisdag 22:a november, Roslagsskolans Aula.

15.30–17.00: Tanja Bozic (Chef Modersmålsenheten Mölndals kommun) och Naomi Jonas (Förskolechef Bosgårdens förskolor) berättar om Mölndals kommuns organisering av det flerspråkiga stödet. Hur har Mölndals kommun gått från att arbeta med modersmålsstöd till att alla anställda inom förskolan arbetar med flerspråkighet? Vad krävs av en ledare för att driva denna utveckling, hur har resan gått till och varför skedde den utveckling som skedde? Föreläsningen riktar sig mot förskolechefer, biträdande förskolechefer och andra nyckelpersoner inom förskolan.

17.30- 19.00: Mahroo M. Khousravi (förskollärare och språkutvecklare Jungfrustigens förskola) Flerspråkighet i förskolans vardag, vad säger forskningen och vilka konkreta verktyg kan vi använda? Föreläsningen riktar sig mot samtliga pedagoger inom förskolan.

Sista dagen för anmälan är fredag den 7:e november. Kommunal- och fristående verksamhet inom Norrtälje kommun har förtur. Anmälan görs via denna länk: http://norrtalje.proofx.se/B9csEmg6NETEAgJVgPEnfA/

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.