Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Anlägga enskilt avlopp

Om du ska anlägga en ny avloppsanläggning eller göra vissa ändringar på en befintlig anläggning, måste du först lämna in en ansökan/anmälan och vänta på ett beslut innan du påbörjar några arbeten. I den här guiden beskriver vi hur du går tillväga för att söka tillstånd till enskild avloppsanläggning.

Steg i guiden:

Börja med att välja typ av avloppsanläggning

Välj nedan den guide som stämmer med den typ av avloppsanläggning du vill söka tillstånd till. När du valt rätt guide beskriver vi steg för steg hur du går tillväga för att göra din ansökan/anmälan. Guiderna avslutas med att du kan göra din ansökan/anmälan samt kommer vidare till vår taxa där du kan se vilken avgift vi tar ut för att handlägga ditt ärende.

Är du osäker vilken typ av avloppsanläggning du ska söka tillstånd till kan du läsa en kort beskrivning av olika anläggningar på vår sida om olika avloppslösningar.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.