Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ändra schema i fritidshem

Du betalar för platsen i fritidshemmet, oavsett hur många timmar barnet går där. Då verksamheten planeras efter barnens schema är det viktigt att du anmäler barnets tider. Här kan du läsa vad som gäller och hur du anmäler och ändrar schema.

Steg i guiden:

Bra att veta

  • Du kan välja mellan bestämd och obestämd tid i barnets schema. Schemat ska omfatta den tid du behöver för arbete eller studier samt resor till och från arbetet. 
  • Om du har oregelbundna arbetstider och behöver lämna ett schema som sträcker sig över flera veckor, så räknas en snittid fram som underlag för din avgift. Det går även att lämna obestämt schema.
  • Du kan inte göra schemaändringar bakåt i tiden.
  • Du som vårdnadshavare ansvarar för att alltid uppdatera de uppgifter du lämnat. När du loggar in i e-tjänsten för vårdnadshavare ser du vilket schema du senast angett.    

 Läs mer om tider och schema i våra regler.

Gör så här

  • Gå in i e-tjänsten för vårdnadshavare och beställ ett användar-id om du inte har ett sådant. Om du behöver finns det anvisningar om hur e-tjänsten fungerar.
  • Logga in och ange barnets nya tider i verksamheten. Schemat ska omfatta den tid du behöver för arbete eller studier samt resor till och från arbetet. Om du har oregelbundna tider kan du ange ett obestämt schema.  
  • Om schemaändringen beror på att du bytt jobb, kanske du även behöver ändra din inkomstuppgift? 
  • Glöm inte att kontrollera dina kontaktuppgifter, så att vi har aktuell information om vi behöver nå dig.
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.