Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Välkommen till undersökningen om fritidsvanor 2022

Här kan du svara på undersökningen i digital form. För varje digital ifylld enkät skänker undersökningsföretaget Provos 10 kronor till Roslagsblomman som tack för hjälpen med registrering av svaren.

Syftet med undersökningen är att ge djupare kunskap om kommuninvånarnas kultur- och fritidsvanor. Svaren på undersökningen ska ligga till grund för vårt arbete med att erbjuda meningsfulla och berikande kultur- och fritidsaktiviteter för boende i kommunen.

Frågorna handlar om din fritid, vad du gör när du inte arbetar eller studerar. Har du fått enkäten till dig, svara för din egen del – inte för till exempel ditt hushåll, din familj eller dina barn. Har du fått enkäten som vårdnadshavare handlar frågorna om vad barnet gör på fritiden, fyll gärna i enkäten tillsammans med ditt barn. Dina svar hanteras strikt konfidentiellt av undersökningsföretaget Provos Research AB.

För att få ett så bra underlag som möjligt är din medverkan viktig och vi hoppas att du vill vara med och bidra till ett bra svarsunderlag. Klicka på länken nedan för att logga in och svara på frågorna. Dina personliga inloggningsuppgifter hittar du på enkätens sista sida i det utskick du fått hem i brevlådan.

Senaste svarsdatum är 5 april. 

Här hittar du kultur- och fritidsvaneundersökningen för barn. (12-15 år)

Här hittar du kultur- och fritidsvaneundersökningen för vuxna. (16 år och äldre)

 

Till Kultur & fritid
Senast ändrad: 2022-03-07
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.