Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

E-tjänst för vårdnadshavare

Norrtälje kommuns e-tjänst för vårdnadshavare är tillgänglig för er som har barn som är folkbokförda i Norrtälje kommun. Här kan du bland annat ändra kontaktuppgifter, ställa ditt barn i kö till förskola och fritidshem, ansöka om skolbyte, lämna in schema och inkomst och få en överblick över ditt barns placering.
Torsdag den 9 december kl. 17.00—21.00 uppdateras e-tjänsten för vårdnadshavare och då kan möjligheten att logga in vara begränsad.
 
Numera gäller inloggning via e-legitimation/Bank-ID. Observera att inloggning med dina tidigare inloggningsuppgifter därför har upphört. För att använda e-tjänsten behöver du BankID, Mobilt BankID eller e-legitimation via Telia. Har du inte det kontaktar du din bank eller Skatteverket. Om du inte har möjlighet att ordna en e-legitimation ber vi dig kontakta Norrtälje Kommuns kontaktcenter på tel: 0176-71000 eller via mail: kontaktcenter@norrtalje.se.
1
Förbered dig genom att gå igenom guiden
2
Starta E-tjänsten

Bra att tänka på!

  • Se till att dina kontaktuppgifter är uppdaterade för att vi ska kunna skicka erbjudande till dig via sms eller e-post.
  • Är ditt barn folkbokfört i annan kommun gäller andra rutiner för ansökan till förskola eller grundskola och fritidshem.
Den här tjänsten utför du enklast via en dator
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.