Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Digital teater

Klicka på länken nedan för att boka plats till den digitala visningen av "Komma ut". Det är gratis entré och föreställningen sänds via Vimeo. Mycket nöje!

Affisch för teater Komma ut

Boka plats

Klicka här för att gå in och boka plats till de digitala föreställningarna

Efter att ni bokat plats, som är helt gratis, så kommer ni få ett bekräftelsemail. Länk till själva föreställningen kommer ni få via mail strax innan start.

Komma ut

Målgrupp: Från 13 år

Kultur- och fritidskontoret HBTQI-certifierades under hösten 2020. Nu firar vi det genom att erbjuda den viktiga och drabbande monologen ”Komma ut” av och med Oskar Sternulf.

Den är inspirerad av Anders Öhrmans intervjubok med samma namn. Vi får följa den homosexuelle killen Andreas och hans första tankar kring sin sexualitet, hur vännerna tar det och hur en hel värld kan vändas upp och ner när familjemedlemmar inte accepterar en för den man är.

I monologen bemöts många fördomar kring homosexualitet och på ett gripande, men samtidigt humoristiskt sätt får publiken lära sig att respektera och förstå sin omgivning, bli mindre fördomsfull och lära att älska sig själva för den person som de är. 

Längd: 50 min (plus 25 min samtal)

Man kan delta i ett samtal via Zoom, som är frivilligt, där Oskar berättar mer och alla som vill kan ställa frågor. Se gärna denna lathund för att ladda ned Zoom.

Läs gärna lärarhandledningen på www.norrtalje.se/lararhandledning

Digital visning via Vimeo:

20/5 kl. 08.30, kl. 13.00 och kl. 15.30

21/5 kl. 13.00, kl. 15.30 och kl. 18.30

Se en trailer för Komma ut här

Vid frågor maila hanna.lundmark@norrtalje.se

 

Till Kultur
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.