Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Trygg och säker hemgång i Norrtälje

8 september 2016

Sedan en tid tillbaka startade kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje projektet Trygg och säker hemgång i Norrtälje. Syftet med projektet är att tillsammans med alla utförare av vård och omsorg i Norrtälje kommun utveckla en trygg och säker hemgång för patienter som kommer hem från en sjukhusvistelse.

Patienten som kommer hem från en sjukhusvistelse ska känna sig trygg att komma hem. Det ska finnas både personal och resurser som möjliggör en trygg och säker hemkomst för patienten.

Dag Norén, konsult och utredare vid Implement Consulting Group leder arbetet tillsammans med kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje och alla utförarna av vård och omsorg i Norrtälje kommun. Nu har den andra workshopen varit och många kreativa lösningar för vidareutveckling har kommit fram. 

- Det har varit en lyckad dag med många bra idéer. I Norrtälje finns det goda möjligheter att lyckas med projektet. Det ser positivt ut utifrån att både de kommunala ansvarsområdena och områdena som landstinget ansvarar för ligger i kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje. Det gör att samarbetet redan finns. Utmaningen i projektet är att hitta en gemensam process menar Dag Norén.

Arbetet med en säker och trygg hemgång för patienter kommer att fortsätta under hösten.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.